Nayli Mithali Binti Mohd Hisham

Lilypie First Birthday tickers

Follower Wanita INI

Wednesday, December 22, 2010

anniversarry GA

Happy anniversary kepada penganjur GA yang budiman yang telah membuat GA ini....so saya mengambil peluang ini tuk join GA anda ... kepada rakan2 lain yang igin join mari la terjah Blog Ini 
 saya juga tag 2 rakan saya : tasya dan ummi iman
GA ini terbuka kepada semua follower niezzareenamemory02

kepada sesiapa yang berminat nak join, sila jadi follower NM dulu ye. bila korang dah follow, saya akan follow u ollsss plak. adil kan.

letak banner di atas pada sidebar blog korang dan letak link sekali
c
siap ketiga syarat di atas, sila tinggal komen kat n3 ini utk memudahkan saya menjejak anda
c

berikut adalah hadiah yang ditawarkan utk 2 orang pemenang

tempat pertama selendang yang kaler purple tu, dan yg coklat tu tempat ke dua


pada 2 orang pemenang yang tidak memakai tudung, hadiah misteri menanti anda. hadiah itu akan saya beli semasa saya di JB nnt. balik dari JB saya publish apakah hadiah itu. 

sila tag 2 org kawan anda

tarikh tutup adalah pada ahad, 26 dis 2010 jam 12 mlm

1 comment:

  1. hi awak, maceh sudi join GA ni. nway.. gud luck yeee

    ReplyDelete